Chanderoedaibarma Jainandunsing

Onze troost is te weten dat hij nu geen pijn meer hoeft te voelen. Toch kan dat ons diep gevoel van verdriet en verslagenheid niet wegnemen nu mijn lieven man, onze zorgzame vader, schoonvader, broer, oom en opa

Chanderoedaibarma Jainandunsing

*24 februari 1948                              †7februari 2015

uit ons midden weg is.

 
S. Jainandunsing-Parbhoesingh
Jayant & Jany

Correspondentieadres:
Sommelsdijkstraat 114
3086 BP Rotterdam

 

Er is gelegenheid om afscheid van hem te nemen op zaterdag 7 februari 15:45 tot 16:45 uur, zondag 8 februari 14:45 tot 15:30uur, maandag 9 februari 20:15 tot 21:00 uur en dinsdag 10 februari 14:30 tot 16:30 uur in de aula van rouwcentrum Goetzee Dela, Boezemsingel 35 te Rotterdam.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op dinsdag 10 februari 17:30 uur in het aula van crematorium Yarden-Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam.

3 antwoorden op “Chanderoedaibarma Jainandunsing”

  1. Dada,

    Het was ons een genoegen om u te kennen, het is heel jammer dat u tussen ons er niet meer bent. Iedereen heel veel sterkte en gecondoleerd. Namens S.Ghisaidoobe en fam

  2. Lieve Familie,

    het was een eer mijn ex schoonvader te leren kennen. hij was een lieve man die voor iedereen klaar stond. en hij was een leuke en zorgzame adja voor shimran, diya zag hij ook als een kleinkind. Shimran en Diya zulen u heel gaan missen. Shimran was zijn wereldje en andersom ook. lieve adja en schoonvader we gaan u heel erg missen. Bedankt voor alles wat u voor mij en shim heeft gedaan. Rust zacht.
    Namens Amit, Roshnie en Diya wensen wij de familie heel veel sterkte en warmte toe in deze donkere dagen.

  3. Lieve Bhaai Bhaai.Je was een fantastische,lieve man met heel veel kennis ,ondanks je schrale educatie. Ik weet dat je heel veel leuke memories hebt bij ons .JE WAS ER ALTIJD VOOR EEN IEDER.Nooit heb je iemand een nee verkocht. Je stond voor een ieder klaar hoe moeilijk je het ook had.Je eerlijkheid was op je vaandel. Je nam een ieder serieus. Je hield van je tuinieren en en je was een echte klusjes man.Niets was onbekend voor jouw. Wat mij opviel was jouw kennis van mensen en vooral komaf. Je heb diepe sporen van memories bij ons.Elk moment kom je bij ons op.Vaarwel en wij hopen dat je een wel verdiende rust hebt. VAAR WEL,wij zullen je missen .De leuke momenten zullen wij altijd koesteren.

Reacties zijn gesloten.